Despre Noi

Iubitori de tradiție și autentic, obiectivi și entuziaști ne-am propus să construim cea mai mare comunitate online dedicată folclorului românesc.

Așa că ne-am pus ca la o șezătoare și am pus ideile pe o foaie de hârtie. Am deschis lada de zestre și am scos din ea voci spectaculoase din trecut, virtuozi ai instrumentelor tradiționale, artiști pe care copiii noștri nu-i mai cunosc, și ne-am propus să îi aducem în actualitate.

Colindând în toate zonele țării culegem informații, știri și facem sinteze despre o Românie caldă, plină de tradiție, iubitoare de cânt cu versuri ticluite din străbuni.

Am ales ca instrument de lucru, internetul, pentru deschiderea care ne-o oferă, o deschidere internațională. Că ești la Cluj sau la Roma, că folosești un desktop sau un laptop, că navighezi pe telefon sau pe tabletă, pe site-ul nostru găsești informația pe care o cauți.

Respectam regulile jurnalismului și prezentăm informația cu obiectivitate. Vom alege și vom promova ce-i valoros și aduce frumosul în viața noastră. Într-o lume în care știrile sunt făcute de evenimente negative, noi ne ambiționăm să facem știri din exemple pozitive. Că-i ger afară sau o zi călduroasă de vară, vă așteptăm cu drag să ne vizitați!

Oricine dorește poate să contribuie la îmbogățirea acestei platforme dedicate folclorului Românesc, prin trimiterea materialelor, pozelor și sugestiilor pe adresa noastră de mail: office [at] musicartist.ro